La importància d’estar ben posicionat

L’èxit de qualsevol negoci està lligat a molts factors. No obstant això, per determinats tipus de negocis hi ha un factor que preval sobre els altres: la localització. En Internet succeeix el mateix…

El principal motiu pel qual se li dóna tanta importància a una bona localització és que als carrers allunyats transiten moltes menys persones que en aquelles properes a les zones cèntriques. Al món en línia encara es dramatitza més aquest fet. La llunyania està molt més prop del centre del que ocorre en una ciutat, a causa que aparèixer en un cercador a partir de la tercera pàgina ja és considerat extra-ràdio.
No obstant això, en internet hi ha molts més carrers principals. Hi ha tants carrers principals com a criteris de cerca s’introdueixin. Per tal motiu, tenir un bon posicionament en cercadors pot afectar considerablement els resultats d’un negoci.
I el Posicionament web no significa precisament aparèixer en els primers resultats dels cercadors per a qualsevol terme i així generar visites innecessàries, sinó aparèixer per aquells termes o frases que són realment rellevants per al negoci atraient més clients potencials

El posicionament en cercadors consisteix a aplicar diverses tècniques per a aconseguir que els cercadors d’internet enquadrin els llocs web en una posició i categoria desitjada dins de resultats per determinats conceptes de cerca.
Alguns motors generen dos tipus diferents de resultats: els resultats naturals o orgànics (posicionament SEO) que són els que estan basats en l’algorisme imparcial dels cercadors i, per tant, no impliquen inversió alguna en el propi cercador i, d’altra banda, els resultats patrocinats (SEM), la classificació dels quals depèn dels diners que s’inverteixi en els anuncis.

Basats en la nostra experiència, hem desenvolupat tres plans d’Optimització i Posicionament pensats per a Pimes petites, Comerços i Professionals. Amb els nostres plans eficaços i econòmics ara pot invertir en publicitat i créixer, augmentant els seus clients potencials.
Consulti’ns i podrem ajudar-li elaborant una campanya personalitzada d’acord als seus objectius comercials. A més durant aquest mes li fem una auditoria gratis.

Mayra Adell

Contacto

Envíanos un email, contestamos en menos de 24h

Not readable? Change text. captcha txt
posicionamiento seo sem